Niekoľko poznámok k odbornej terminológii v oblasti teórie marketingu - Viestová, Kristína
Názorová protichodnosť autorov pri používaní kľúčových odborných termínov z oblasti teórie marketingu. Obsahová komparácia niektorých vybraných pojmov a jej vývoj. Ciele a prínos výskumného projektu "Obsahová analýza systematických skupín a deskriptorov Slovníka ekonomických termínov a ich preklad do anglického jazyka", ktorý je riešený na Ekonomickej univerzite. Rozdiely v definovaní základných pojmov. Pokus o riešenie nejednotnosti ponímania sémantickej zložky niektorých termínov.