Elektronické informačné databázy dostupné v Slovenskej ekonomickej knižnici - Šebejová, Katarína
Získavanie a spracovávanie konkrétnych firemných údajov pre študijné potreby na Ekonomickej univerzite. Nárast prírastku elektronických informačných zdrojov v SEK. Sprístupňovanie elektronických databáz: Kniha faktov RMS a Firemný monitor, informácie o obsahu, štruktúre, vyhľadávacích kritériách, spôsobe a možnostiach sprístupňovania jednotlivých báz dát. Informačný význam elektronických báz dát.