Možnosti využitia dištančného vzdelávania na FPM EU v Bratislave - Kokles, Mojmír
Dištančné štúdium - charakteristika. Ciele systému dištančného vzdelávania. Štruktúra dištančného vzdelávania. Tvorcovia informácií. Študenti, učitelia. Producenti štúdia - ich úlohy. Organizátori vzdelávania.