Manažment rizika v elektronickom obchode - Delina, Radoslav
Identifikácia a následný manažment rizík je dôležitou zložkou riadenia nielen elektronického obchodu. Príspevok sa zaoberá identifikáciou a kalsifikáciou, ohodnotením rizík a s následnou kontrolou a stratégiami pri riadení rizík a v neposlednom rade aj oblasťami pri riadení elektronického rizika.