Navigačné zdroje v mori informácií - Sedláčková, Lýdia
Stručný historický vývoj informačného systému EKO-INDEX, ktorý bol budovaný v SEK a v súčasnosti funguje ako bibliografická báza dát pre celú oblasť ekonómie a prierezové vedné disciplíny. Analógia vývoja súborného katalógu periodík v Univerzitnej knižnici v Bratislave. Československý projekt CASLIN, jeho význam a východiská pre súborný katalóg. Súborný katalóg periodík SR a jeho databázy. Problém vyhľadávania a navigácie v elektronických dokumentoch. Možnosti informačných a komunikačných technológií. Medzinárodný systém prideľovania štandardných čísiel seriálu ISSN. Perspektívy vývoja spracovania a sprístupňovania slovenských periodík.