Rapid Library ako prostriedok efektívneho spracovania a sprístupňovania informácií - Radochová, Daniela
Rozvoj informačných a komunikačných technológií a ich vplyv na štruktúru a úroveň automatizovaného knižnično-informačného systému SEK. Softvérový produkt firmy Cosmotron Systems - Rapid Library, moduly Rapid Library. Proces implementácie systému Rapid Library v súčinnosti s inováciou technickej a komunikačnej infraštruktúry. Koncepčné a obsahové zmeny v procesoch spracovania a sprístupňovania kníh a seriálov. Budovanie špeciálnej virtuálnej knižnice.