Perspektivy dopravy a logistiky - Jašek, Ondřej
Výhodná geografická poloha Českej republiky a jej integrácia do európskych logistických štruktúr. ČR ako logistická križovatka. Riešenie situácie v oblasti logistiky. Podpora rozvoja kombinovanej dopravy. Implementácia inteligentných dopravných systémov.