Zákonník práce - Vojnárová, Anna
Úplné znenie Zákonníka práce s komentárom. Všeobecné ustanovenia. Pracovný pomer. Pracovný čas a doba odpočinku. Mzda a priemerný zárobok. Prekážky v práci. Ochrana práce. Podniková sociálna politika. Náhrada škody. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Kolektívne pracovnoprávne vzťahy. Prechodné a záverečné ustanovenia.