Konkurzní správcovia sú od júla podnikateľmi - Fričová, Zuzana
Ministerstvo spravodlivosti SR presadilo zákon č. 8/2005 Z.z. o správcoch, ktorý má okrem iného zabrániť konkurzným podvodom. Zvýšenie zodpovednosti správcov a skvalitnenie ich činnosti. Zaradenie správcovskej činnosti do podnikateľskej sféry. Cieľom novej úpravy je aj to, aby sa správca venoval svojej činnosti sústavne, nielen "popri inom zamestnaní". Od júla môžu vykonávať správcovskú činnosť nielen fyzické, ale aj právnické osoby. Vyhotovovanie prehľadu o činnosti správcu.