Dôchodková reforma - Barri, Ivan
Pokračovanie z č. 5/2005. Dôchodkové systémy vo vybraných krajinách - Chile, Chorvátsko. Reformy dôchodkového systému v krajinách V4 - existencia troch pilierov, s výnimkou Česka. Efektívnosť dôchodkového systému v krajinách V4, výhody a nevýhody reformovaných dôchodkových systémov.