Príjemné chvíle oddychu - Blatnický, Martin
Trojhviezdičkový hotel Satelit v centre Piešťan s novými službami. Možnosť spojenia práce s oddychom. Organizovanie konferencií a školení. Ubytovanie a stravovanie na vysokej úrovni. Ponuka rehabilitačno-relaxačných pobytov. Agroturistické centrum Ranč u Bobiho v Novom Tekove a ponuka bohatých možností na oddych.