Retailové bankovnictví s přesnější navigací - Klika, Ladislav
Využívanie bežného účtu ako najrozšírenejšieho bankového produktu klientami v Česku. Klientské vzťahy k bankám. Medzinárodné porovnanie. Podiel populácie s klientským vzťahom k banke. Typy klientov v dimenziách veku a kúpnej sily. Druh typológie ako konkurenčná výhoda v komunikácii s klientmi. Typológia klientov podľa GfK Praha.