Vojnové zločiny - Mráz, Stanislav
Pramene zistenia skutkovej podstaty vojnových zločinov. Pojem vojnový zločin. Sféra aplikácie definície podstaty vojnových zločinov. Páchatelia a obete vojnových trestných činov.