O úspechu rozhoduje správny produkt - Sotník, Alexander
Letecká spoločnosť Air Slovakia BWJ na slovenskom trhu od r.1994. Ťažkosti v podnikaní a následný podnikateľský úspech. Nová obchodná politika a uzatváranie nových partnerských vzťahov. Pozitívny rozvoj leteckej spoločnosti s orientáciou na Stredný a Ďaleký východ. Zrušenie charterových letov. Plány do budúcnosti.