Vzájomné zamestnávanie občanov medzi Českou republikou a Slovenskou republikou a daň z príjmov s príkladmi - Borčíková, Jana
Základné právne normy. Základné pojmy v súlade so zmluvou a vnútroštátnymi predpismi. Osobná a vecná daňová príslušnosť. Zdanenie príjmov zo závislej činnosti. Určenie daňovej rezidencie daňovníkov a z toho vyplývajúci rozsah ich daňových povinností na území konkrétneho štátu. Inštitút zahraničného platiteľa dane.