Prechod z jednoduchého účtovníctva na podvojné účtovníctvo - Králiková, Zuzana
Fyzické osoby - podnikatelia, ktorí môžu účtovať v systéme jednoduchého účtovníctva a podvojného účtovníctva. Prechod z jednoduchého účtovníctva na podvojné - postupy.