Environmentálna regionalizácia Slovenska - Bohuš, Peter
Prístupy k environmentálnej regionalizácii Slovenska. Vymedzovanie zaťažených území životného prostredia. Znečistenie ovzdušia ako príklad jednej z ťažiskových charakteristík zaťaženia životného prostredia.