Rozvoj obchodních center v zemích EU a České republice - Hesková, Marie
Definícia pojmu obchodné centrum. Rozvoj obchodných centier v Európe. Generácie obchodných centier. Vývoj obchodných centier podľa lokalizácie a plochy za posledných 40 rokov. Nemecké obchodné centrá v rokoch 1965-2004. Súčasné trendy výstavby nových obchodných centier vo vyspelých krajinách EÚ. Zmena obchodných centier na spoločensko-obchodné centrá. Široké uplatnenie nachádza event management a marketing. Vývoj obchodných centier v ČR v osemročnej histórii.