Vláda odklepla centrálnej banke rozšírenie dohľadu
Vláda schválila (jún 2005) novelu zákona o Národnej banke Slovenska (NBS). Centrálna banka bude od r. 2006 dohliadať aj nad poisťovňami, kapitálovým trhom a dôchodkovými správcami. Novinky v novele zákona o NBS Bratislava.