Tatra banka: Očakávame rast malých a stredných firiem - Gossányi, Vojtech
Spolupráca Tatra banky s malými a strednými podnikmi. Definícia stredného a malého podniku. Pozitívne skúsenosti vzájomnej spolupráce. Ťažkosti v minulosti. Vplyv Bazilejskej dohody (Basel II) na prácu banky. O spokojnosti a očakávaniach klientov Tatra banky. Základné a vedľajšie produkty banky.