Dôsledky vstupu a pôsobenia obchodných sietí na výrobnú (dodávateľskú) sféru v SR - Poliačiková, Eva
Zbližovanie slovenského obchodu s európskym štandardom. Výsledky výskumu zameraného na vnímanie vstupu a pôsobenia silných obchodných spoločností na slovenský trh. Zmeny, ktoré nastali vplyvom pôsobenia obchodných sietí. Najmarkantnejšie rozdiely pri spolupráci s obchodnou sieťou. Pozitívne prínosy pôsobenia obchodných sietí - zvyšovanie kvalifikácie výkonných pracovníkov, kvalita práce, inovácia, modernizácia výrobných technológií, zvyšovanie kvalifikácie manažmentu, operatívnosť v riadení.