Daňové informácie v štátoch Európskej únie - Schultzová, Anna
Medzinárodná výmena daňových informácií. Výmena informácií na požiadanie. Spontánna a pravidelná výmena informácií. Súhrnný výkaz a výmena informácií v oblasti štatistiky zahraničného obchodu. Systém hlásenia INTRASTAT.