Súvislosti členstva SR v EÚ z pohľadu proexportnej politiky - Csabay, Marek
Stručný vývoj organizácie proexportnej politiky v SR. Dôsledky členstva v EÚ pre proexportnú politiku. Význam zahraničného obchodu v ekonomike SR a proexportná politika. Podiel obchodu s EÚ-15 na celkovom obchode. Hlavné oblasti funkcionálnej podpory exportu.