Efektívnosť novej koncepcie doplňujúceho pedagogického štúdia - Turek, Ivan
Overenie efektívnosti novej koncepcie doplňujúceho pedagogického štúdia (DPŠ) a oboznámenie s hlavnými výsledkami výskumu. Inovácie, ktoré boli realizované v DPŠ. Výskumné metódy. Výskumné techniky. Organizácia a časový harmonogram výskumu. Výsledky výskumu a ich interpretácia.