Systém dôchodkového zabezpečenia vo vybratých krajinách Európy - Sika, Peter, 1975-
Základné sociálno-ekonomické tendencie vývoja. Ekonomický a demografický vývoj. Vývoj zamestnanosti. Chudoba a sociálna exklúzia. Definícia chudoby. Hlavné skupiny obyvateľstva ohrozené chudobou a sociálnou exklúziou. Hlavné ciele a úlohy potrebné za predchádzajúcej sociálnej exklúzie.