Lisabonská strategie : Příčiny jejího přijetí, problémy její realizace - Kučerová, Irah
Lisabonská stratégia ako program. Ciele lisabonskej stratégie. Príčiny prijatia lisabonskej stratégie. Hospodárska a sociálna dimenzia lisabonských cieľov. Environmentálna dimenzia. Správa o stave lisabonskej stratégie.