K niektorým aspektom islamského fundamentalizmu a terorizmu - Liďák, Ján
Sociálno-ekonomické aspekty fundamentalizmu a terorizmu. Pojem fundamentalizmus. Terorizmus ako najradikálnejšia forma fundamentalizmu. Vývoj novodobého terorizmu. Islamizácia terorizmu. Perspektívy demografického vývoja a terorizmus.