(Ne)dodržiavanie rozpočtových zásad v sústave verejných rozpočtov SR - Beličková, Kornélia, 1966-
Rozpočtový systém, jednotlivé zložky rozpočtového systému SR, rozpočtové a mimorozpočtové hospodárenie vlády. Rozpočtové zásady - hlavné a iné (vo vyspelých krajinách bežné), ktorými sa má riadiť celý rozpočtový proces.