Model optimálneho fungovania verejnej správy - Hrtánek, Ladislav
Základné pilire fungovania verejnej správy. Právny a ekonomický pilier výstavby verejnej správy. Atribúty verejnej správy. Kritériá výkonu verejnej správy.