Možnosti využitia medzinárodných účtovných štandardov vo verejnej správe - Staríčková, Zuzana
Dôsledky zavádzania všeobecných štandardov platných v členských štátoch EÚ. Tvorba účtovných výkazov podľa medzinárodných účtovných pravidiel, ktoré budú od roku 2005 povinné pre všetky verejne obchodované spoločnosti v rámci EÚ. Ďalšie dokumenty upravujúce používanie štandardov IAS/IFRS (medzinárodné účtovné štandardy/medzinárodné štandardy finančného výkazníctva). Včlenenie IAS/IFRS do európskeho práva. Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor. Možnosti aplikácie IAS na Slovensku.