Daňové a nedaňové faktory vstupu priamych zahraničných investícií - Schultzová, Anna
Priame zahraničné investície a formy vstupu zahraničného investora na trh. Posudzovanie faktorov vstupu priamych zahraničných investícií do hostiteľského štátu. Faktory, ovplyvňujúce vstup priamych zahraničných investícií do Slovenskej republiky. Kritériá, na základe ktorých poskytuje štát štátnu pomoc na rozvoj regiónov. Daňové faktory vstupu priamych zahraničných investícií do SR.