Kvalitné riadenie zvyšuje hodnotu firmy - Šťastný, Slavomír
Otázka transparentnosti a zodpovednosti pri riadení a správe kapitálových spoločností. Zodpovednosť správnych orgánov a dôvera investorov. Kódex pre správu a riadenie slovenských spoločností. Dôležitá dostupnosť informácií. Ustanovenie Európskeho fóra pre corporate governance - ECGF.