Dopad daňovej reformy na štátny rozpočet v SR - Vincúrová, Zuzana
Zásady koncepcie daňovej reformy na Slovensku: spravodlivosť, proporcionalita, neutrálnosť, vylúčenie duplicity zdanenia, jednoduchosť a jednoznačnosť, účinnosť. Všetky opatrenia v oblasti daní musia byť v súlade so smernicami EÚ. Ako najvhodnejšie sa ukazuje zdaňovať zisk, majetok a spotrebu. Zrušenie niektorých daní. Pripravovaná koncepcia reformy dôchodkového zabezpečenia v súvislosti s daňovou reformou. Negatíva daňovej reformy.