Vývoj a zmeny štruktúry zahraničného obchodu Slovenskej republiky - Melišek, Igor
Zahraničný obchod ako významný fenomén ekonomického rastu. Závislosť slovenskej ekonomiky od zahraničného obchodu. Vývoj zahraničného obchodu SR za roky 1997 - 2003. Konkurenčná schopnosť vývozu odvetvia podľa ukazovateľov RCA. Vývozná štruktúra SR. Dovoz a vývoz podľa tried nomenklatúry SITC. Vývoj teritoriálnej štruktúry zahraničného obchodu SR podľa ekonomických zoskupení. Predikcia vývoja zahraničného obchodu SR.