Rovnováha hospodárstva a Mundellov-Flemingov model - Husár, Jaroslav
Zložky HDP ako základ na vyjadrenie rovnováhy hospodárstva. Prvky a toky reálneho hospodárstva. Objasnenie modelu a konštrukcia priamky FE Objasnenie fungovania ekonomického systému na báze Mundellovho-Flemingovho modelu ako súčasti tvorby hospodárskej politiky ekonomiky SR.