Privátne značky presadzuje prijateľná kvalita za dobrú cenu - Odkladal, Martin
Význam privátnych značiek pre všetky obchodné reťazce na slovenskom trhu. Výrobcovia si uvedomili, že je lepšie si zabezpečiť odbyt svojej produkcie cez meno obchodných reťazcov, ako podporovať svoju značku. Najviac predávané výrobky reťazcov na našom trhu. Budúci vývoj výrobkov obchodných reťazcov, porovnanie so západnou Európou. Vybrané privátne značky na trhu v roku 2004.