Nezamestnaní. Dlhodobo - Horníková, Zuzana
Vývoj a počet nezamestnaných na Slovensku. Tri skupiny nezamestnaných. 1. Ľudia, ktorí sú bez práce krátkodobo a ich šanca rýchlo sa zamestnať je vysoká. 2. Ľudia, ktorí sú bez práce vyše roka (dlhodobo nezamestnaní), ktorí si hľadajú prácu ťažko a treba do nich investovať čas aj peniaze. 3. Ľudia, ktorí sú v podstate nezamestnateľní, bez vzdelania, skúseností a bez dôvery v seba, zamestnávateľa a prácu ako takú.