Vývoj a zmeny v daňových príjmoch obcí Slovenskej republiky - Žárska, Elena, 1955-
Význam dane z nehnuteľnosti a podielových daní na príjmoch rozpočtov obcí. Dane v príjmoch obcí SR za roky 1991-2004. Politika štátu vo vzťahu k podielovým daniam do rozpočtov. Dane z príjmov obcí SR od roku 2005. Návrh zásad fiškálnej decentralizácie - jeho súčasti.