[ Slovenské lesy ] - Haluza, Ivan
Z obsahu: Nové vzťahy v lesoch: prevláda nespokojnosť. Tvrdšie sankcie za porušovanie zákona. Na staré záväzky štát netlačí. Ochranári sa boja zvyšovania ťažby dreva. Stanú sa národné parky pralesmi? Až požiar obrúsil hrany. Imisie už nie sú výrazný postrach lesov.