Naučte iných prijať svoje myšlienky - Chalupová, Andrea
Umenie rozhodovať ako jedna zo základných manažérskych kvalít. Zručnosť úspešných - dokázať vniesť do myšlienkového pochodu človeka, ktorý rozhoduje, čo najviac svojich požiadaviek. Pozitívna manipulácia. Niekoľko príkladov pozitívnej manipulácie. Umenie správne sa rozhodnúť.