Stratégia únie pri podpore z eurofondov - Kollárová, Zuzana
Základným dokumentom EÚ, ktorý má v nasledujúcom období od roku 2007 do 2013 definovať rámec podpory z eurofondov, sú Strategické pokyny Spoločenstva o ekonomickej, sociálnej a teritoriálnej kohézii. Príprava spoločnej pozície k návrhu strategických pokynov krajín V-4. Vízia a ciele hospodárskeho a sociálneho rozvoja SR do roku 2015. Návrh troch priorít v programovacom období 2007-2013. Pravidlá prideľovania zdrojov z EÚ - rozhovor s Ľ. Sabadošovou kordinátorkou prípravy Národného strategického referenčného rámca.