Vzdelávanie a odborná príprava v Európskej únii - Klč, Ján
Dvojstupňová štruktúra vo vysokoškolskom vzdelávaní (bakalár, magister) v 33 štátoch v Európe. Kreditný systém - Európsky systém na prenos a akumuláciu kreditov (ECTS) používa sa ako systém na akreditáciu štúdia na národnej úrovni. Zabezpečenie kvality vo vysokoškolskom vzdelávaní (ENQA).