Stimulom chýbajú pravidlá - Jesný, Martin
Slovensko nemá jasné pravidlá na poskytovanie štátnej pomoci investorom. Aj to, čo je dané zákonom, sa nie vždy dodržiava. Čiastočné pravidlá na poskytovanie stimulov malo Slovensko do svojho vstupu do EÚ. Tie sa naštrbili harmonizáciou slovenskej legislatívy s európskou a poskytovanie pomoci sa zmenilo. Snaha o vypracovanie konkrétnych pravidiel pre poskytovanie pomoci investorom. Riziko nárokovateľnosti.