[ Cestovný ruch na Slovensku ] - Beer, Gabriel
Z obsahu: Motýľ strieda srdce - tvorba nového loga slovenského cestovného ruchu. Sú informácie o využití prostriedkov z eurofondov verejné? Príjemcovia grantov stále neznámi. Priorita: propagácia u susedov. Zanedbaný marketing cestovného ruchu sa rozbieha. Bratislava - malé veľké mesto. Agentúrni úradníci zverejnili tri projekty na podporu cestovného ruchu.