Bankové fúzie v Európe: nová vlna na obzore - Lichnerová, Tatiana
Medzi európskymi finančníkmi sa začína hovoriť o novej vlne spájania sa. Predpokladá sa pokles počtu bánk. Problémy fúzií - stretnutia korporátnych kultúr a štýlov, rozdielne legislatívne požiadavky, rozdielne sociálne a ekonomické prostredie. Národné záujmy. Obete cezhraničnej konsolidácie.