Slovensko je v inováciách na chvoste - Gossányi, Vojtech
Pozícia Slovenska v inováciách je spomedzi 25 členských krajín únie na poslednom mieste. Hodnotenie inovačného prostredia na základe sumárneho inovačného indexu Európskej komisie. Inovačná politika sa v členských krajinách únie stáva prioritou. Dopyt po inováciách na strane slovenských malých a stredných podnikov.