Nápady zrodené v búrke mozgov - Chalupová, Andrea
Brainstorming umožňuje vytvoriť o 90 percent viac originálnych nápadov ako tradičný spôsob. Hlavné zásady brainstormingu. Metóda brainstormingu a charakteristika jej etáp. Rôzne varianty brainstormingu. V praxi sa používa aj Gordonova metóda. Brainstorming vo vzdelávaní.