Slovenské firmy absolventov MBA neprivilegujú - Gossányi, Vojtech
Základnou ideou štúdia MBA je rozšíriť praktické poznatky o teoretický rozhľad. Absolventi MBA (Master of Business Administration) na Slovensku. Význam MBA narastá. Uplatňovanie absolventov MBA v niektorých vybraných firmách. Najlepšie školy MBA v Európe