Útoky v Londýne zjednotili britských politikov - Stavrovská, Ivana
Bombové útoky 7. júla v Londýne zjednotili britskú politickú scénu. Poučenie z Madridu. Pozitívny príklad, ako by mali čeliť teroristickej tragédii tí, ktorí sú pri moci. Tony Blair svoju politiku nezmení. Fakty o teroristických útokoch.