Analýza vývoja miezd a produktivity práce v SR za rok 2004 - Olexa, Milan
Produktivita práce ako jeden z hlavných komponentov ekonomického rastu. Charakteristika vývoja miezd. Vyššia dynamika miezd v podnikateľskom sektore v porovnaní s rastom miezd v ostatných sektoroch. Vývoj produktivity práce a priemernej mzdy zamestnanca v hospodárstve SR za rok 2004. Vývoj miezd a produktivity práce v priemysle za rok 2004. Kvalitatívne ukazovatele. Mzdy a produktivita práce v priemysle, stavebníctve a doprave.